Chainlink (LINK)

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on telegram

Chainlink, der formåede at tiltrække opmærksomhed hos rigtig mange kryptoinvestorer har som mange har spået om, haft et stort fald siden hen og har endnu ikke haft held med at gennemføre korrektionsfasen. LINK, der slog har ramt over $ 20, handles til $ 12,30 fra det tidspunkt, hvor denne artikel blev skrevet.

Selvom prisen på LINK er faldt til $ 12, spåer flere investorer og understreger, at dette ikke er det nederste punkt. Stigningen, som Chainlink fangede i 2020, har givet anledning til appetitten hos mange investorer, og der er mange tusinde investorer der købt LINK selv på $ 20.

Flere kryptoeksperter der har analyseret på LINK spåer en kraftig nedadgående trend, hvis LINk rammer priser under $10.

Ser man på dataene, der er leveret af forskningsfirmaet Santiment, ses det, at de tokens, der har været sovende i lang tid i LINK-netværket, også har taget et skridt og slået rekord.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

More To Explore

Uncategorized

Sådan køber du Bitcoin med Mobilepay

I denne guide beskriver vi hvordan du nemt og hurtigt kan købe Bitcoins igennem Zappex med MobilePay, som er en Dansk forhandler af kryptovalutaer.

Uncategorized

Hellocrypto lanceres

She must have hidden the plans in the escape pod. Send a detachment down to retrieve them, and see to it personally, Commander. There’ll be

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x